BODRUMI I VJETËR

Verë që krijon miqësi

Bodrumi-i-vjeter-2016_1732_CMYK

Bodrumi i Vjetër

Veraria Bodrumi i Vjetër është themeluar në viti 1953

Bodrumi i Vjeter 1953

Lajme

Gold Medal Riesling Italian 2015 Czek Rep.

Riesling Italian me Medalje të Artë

Riesling Italian shpërblehet me Medalje të Artë në Republikën Çeke, edhe një dëshmi për cilësin e verërave tona.

June 10, 2017

Raki

Verë

bodrumi-gift-edited

Dhurata

Është një paketim ekskluziv i verës, i përshtatshëm për t’i dhuruar më të dashurve dhe miqve, për raste të ndryshme festive.

Dhurata – Paketime Dyshe është një kombinim i dy llojeve të verës, e përshtatshme për t’i dhuruar më të dashurëve dhe miqve, për raste të ndryshme festive, si Martesa, Përurime, etj.

Dhurata – Paketim Njësh është një paketim ekskluziv i verës, i përshtatshëm për t’i dhuruar më të dashurve dhe miqve, për raste të ndryshme festive.