BODRUMI I VJETËR

Verë që krijon miqësi

Bodrumi-i-vjeter-2016_1732_CMYK

Bodrumi i Vjetër

Veraria Bodrumi i Vjetër është themeluar në viti 1953

Bodrumi i Vjeter 1953

Raki

Verë

bodrumi-gift-edited

Dhurata

Është një paketim ekskluziv i verës, i përshtatshëm për t’i dhuruar më të dashurve dhe miqve, për raste të ndryshme festive.

Dhurata – Paketime Dyshe është një kombinim i dy llojeve të verës, e përshtatshme për t’i dhuruar më të dashurëve dhe miqve, për raste të ndryshme festive, si Martesa, Përurime, etj.

Dhurata – Paketim Njësh është një paketim ekskluziv i verës, i përshtatshëm për t’i dhuruar më të dashurve dhe miqve, për raste të ndryshme festive.