Bodrumi i Vjetër

Winery Bodrumi i Vjetër was founded in year 1953

Bodrumi i Vjeter 1953

BODRUMI I VJETËR

Wine that creates friendships!

Bodrumi-i-vjeter-2016_1732_CMYK

Brandy

Wine

bodrumi-gift-edited

Gifts

Është një paketim ekskluziv i verës, i përshtatshëm për t’i dhuruar më të dashurve dhe miqve, për raste të ndryshme festive.

Dhurata – Paketime Dyshe është një kombinim i dy llojeve të verës, e përshtatshme për t’i dhuruar më të dashurëve dhe miqve, për raste të ndryshme festive, si Martesa, Përurime, etj.

Dhurata – Paketim Njësh është një paketim ekskluziv i verës, i përshtatshëm për t’i dhuruar më të dashurve dhe miqve, për raste të ndryshme festive.