Bodrumi i Vjetër

Vinarija Bodrumi i Vjetër osnovana je 1953 godine.

Bodrumi i Vjeter 1953

BODRUMI I VJETËR

Vino koje stvara prijateljstva

Bodrumi-i-vjeter-2016_1732_CMYK

Rakija

Vina

bodrumi-gift-edited

Poklon

Është një paketim ekskluziv i verës, i përshtatshëm për t’i dhuruar më të dashurve dhe miqve, për raste të ndryshme festive.

Dhurata – Paketime Dyshe është një kombinim i dy llojeve të verës, e përshtatshme për t’i dhuruar më të dashurëve dhe miqve, për raste të ndryshme festive, si Martesa, Përurime, etj.

Dhurata – Paketim Njësh është një paketim ekskluziv i verës, i përshtatshëm për t’i dhuruar më të dashurve dhe miqve, për raste të ndryshme festive.